јавете се за бесплатна консултација: 02/3224-711 
E-мaил подршка: biznis@tc.mk -  skype: trgovskicentar


Трговски центар ТОТАL

Уникатно решение, кое ви нуди електронска продавница и комплетна контрола на целокупното деловно работење (сметководство, производство, набавка, архивирање и залихи итн.), овозможено со најсовремената CLOUD технологија. Работете економично и ефикасно и искористете ја можноста за понуда на вашите производи на глобалниот пазар. 

Аплицирај ТУКА >